Despre Noi

Dana Dana

Despre Dana

Cum a început

De când mă știu cum prindeam puțin liber mă uitam la fotografii. M-a fascinat și înca mă fascinează felul în care o persoană poate captura un moment în timp și cum oamenii pot captura același moment, obiect, persoană în unghiuri total diferite. Suntem cu toții diferiți și asta se reflectă în orice moment captivat din viață. Îmi place să cred că fotografia mea va surprinde momente care vor atinge sufletul prin ochii privitorului si va rămâne acolo ca o amprentă care va dăinui în timp. Vreau să ating suflete prin ceea ce las în urmă.
Legat de videografie pot spune că am descoperit "boala" asta prin 2005 când priveam clipuri pe youtube cu serialul meu preferat The X Files. Și intrând în comunitatea americană mi-am zis să încerc să fac vidding . Vidding- bucăți din serialul preferat asezate pe o piesă muzicală care să redea o poveste , un clip. Așa am învățat singură editarea video. Încă mă fascinează clipurile cu poveste în ele și sunt rari artiști buni în asta. Înca e loc pe piața de povești frumoase transpuse pe muzică!

Despre Bogdan

Cum a început

Pasiunea pentru fotografie și video a fost descoperită de a lungul a mulți ani de muncă în administrație publică, la evenimente de lansare și finalizare de proiecte, precum și la cursuri de perfecționare naționale și internaționale. Veșnic în căutarea acelui ceva unic, special și care este foarte atent la detalii. Căutând să surprind momente speciale, unice în viață, imortalizate în imagini și videoclipuri am descoperit faptul că pot aduce calitate și bucurie în viața oamenilor. Am descoperit că lumina pe chipul omului poate îmbrăca diverse forme și culori și poate reprezenta în timp o poveste care suprinsă profesionist pe pelicula aparatului foto sau a camerei video poate produce emoții și trăiri intense. DB Advisory este un vis frumos care surprinde visele frumoase ale altora în imagine și video. Echipa DB este o echipa de oameni tineri, entuziaști, profesioniști care, pe lângă faptul că se vor dezvolta prin participarea la cursuri acreditate, vor fi perfecționiști în abordarea fiecărui eveniment la care vor participa.